Οδύνη και παράπονο γονέα: Ο πατέρας του εξαφανισμένου γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου μιλά για την τραγική ειρωνεία του εντοπισμού της σορού του – Τι δηλώνει ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων
Τραγικός ήταν ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού γιατρού, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στην Κρήτη. Η σορός του εντοπίστηκε τυχαία από βοσκό σε αγροτική περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων. Ο πατέρας του Αλέξη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: «Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν σε σχετικά κοντινή απόσταση από
Τραγικός επίλογος για την υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στην Κρήτη. Η σορός του νεαρού εντοπίστηκε τυχαία από βοσκό σε αγροτική περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων, γεγονός που προκάλεσε βαθιά θλίψη στον πατέρα του.
Ο Γιώργος Τσικόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξέφρασε την έκπληξή του για την εγγύτητα του σημείου εντοπισμού της σορού σε σχέση με το σημείο όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. «Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν σε σχετικά κοντινή απόσταση από εκεί που είχε αφήσει το αυτοκίνητο, το πολύ να ήταν 2-3 χλμ από κει πέρα. Προφανώς είχε ερευνηθεί το μέρος και δεν τον είδαν…», δήλωσε ο πατέρας, καταδεικνύοντας την αγωνία που βίωσε όλο αυτό το διάστημα.
Ο πατέρας του 33χρονου γιατρού, ο οποίος εργαζόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ξέσπασε μία ημέρα μετά τον εντοπισμό της σορού του γιου του. «Λέω γιατί αφού ήταν τόσο κοντά πεντέμισι μήνες τώρα το παιδεύαμε το δράμα και μας ταλαιπωρούσε και είχαμε την αγωνία. Θα μπορούσε με τα σκυλιά, με αυτά, με τα drone. Το ζητούμενο θα ήταν αυτό να ζούσε και το δεύτερο είναι ότι θα είχε τελειώσει και η δική μας η αγωνία των τόσων μηνών ας πούμε…», πρόσθεσε με βουρκωμένα μάτια.
Η σορός του άτυχου γιατρού εντοπίστηκε από έναν κτηνοτρόφο που βοσκούσε τα πρόβατά του στην περιοχή. «Εκεί που περπατούσα στο χωράφι είδα ένα παπούτσι, πήγα κοντά και είδα ένα πεθαμένο….», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός βρισκόταν στο τέλος ενός αδιέξοδου μονοπατιού, μόλις 100 μέτρα από ένα εκκλησάκι. Ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, κ. Κανέλλος Νικολάου, βρέθηκε στο σημείο και εξήγησε τους λόγους που καθυστέρησαν τον εντοπισμό. «Το σημείο είχε θαμνώδη βλάστηση, πολλά κλαριά από δέντρα πάνω, οπότε δεν μπορούσε να εντοπιστεί…», ανέφερε.
