16/06/2024

Εκδήλωση ίδρυμα Νιάρχος 28/8 -Νύχτα στη Μαβίλη με… βρώμικο

Μία ανέλπιστη πρόταση κάνει στους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης το Ιδρυμα Νιάρχος λίγο πριν φύγει ο Αύγουστος.

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ, οι εκδηλώσεις λόγου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ), φεύγουν από το Κέντρο Πολιτισμού και κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας, την την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 22:00 στην Πλατεία Μαβίλη, που έχει σημαδέψει γενιές και γενιές.

«Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι, συζητώντας για την Αθήνα το βράδυ, με επιχειρηματίες, κατοίκους και λάτρεις του κέντρου, ακούγοντας μουσικές και τρώγοντας βρώμικο» αναφέρεται στην πρόσκληση.

Στη συζήτηση του ΙΣΝ συμμετέχουν οι:

Εύα Θεοτοκάτου, Ραδιοφωνική Παραγωγός, DJ
Κώστας Λειβαδάς, Συνθέτης, Στιχουργός, Ερμηνευτής
Γιάννης Οικονομίδης, Ιδιοκτήτης της «καντίνας Μαβίλη»
Εύη Σιδηροπούλου, Ραδιοφωνική Παραγωγός, DJ
Κωνσταντίνος Τζούμας, Ηθοποιός, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Συγγραφέας
Laternative: Σταύρος Διοσκουρίδης, Δημοσιογράφος Παναγιώτης Μένεγος, Δημοσιογράφος
Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του ΙΣΝ, στο SNF.org/live και το οπτικοακουστικό και ηχητικό αρχείο θα είναι, στη συνέχεια, διαθέσιμο στον ιστότοπο του ΙΣΝ. Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα – Κύνθια Μπουσδούκου.

Τι είναι οι Διάλογοι του Ιδρύματος Νιάρχος
Μέσα από τη μηνιαία σειρά εκδηλώσεων ΔΙΑΛΟΓΟΙ, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιδιώκει να παρουσιάζει ανθρώπους που με το έργο, τη δράση, το λόγο τους εμπνέουν, εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικό χώρο, ενδεχομένως και χώρα, ο καθένας.Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ φωτίζουν πτυχές των κύριων θεματικών στις οποίες δραστηριοποιείται το ΙΣΝ: Τέχνες και Πολιτισμός, Παιδεία, Υγεία και Αθλητισμός, και Κοινωνική Πρόνοια. Μέσω των δωρεάν και ανοιχτών για το κοινό εκδηλώσεων, το ΙΣΝ ευελπιστεί να ενθαρρύνει συζητήσεις γύρω από καίρια ζητήματα, να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών, να παρουσιάσει ανθρώπους που εμπνέουν ένα νέο τρόπο σκέψης και να χτίσει γέφυρες συνεργασίας μεταξύ προσώπων και ομάδων, σε όλο τον κόσμο.

Οι εκδηλώσεις παρουσιάζονται με μια ευέλικτη, ακόμη και διαφορετική κάθε φορά μορφή, βάσει της εκάστοτε θεματικής και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, πάνελ, συζητήσεις και παρουσιάσεις. Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ είναι ελεύθεροι για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας.