Δε. Οκτ 18th, 2021

Οριστικό λουκέτο σε αίθουσες έβαλε μεγάλο πολυσινεμά – Αγοράστηκε το κτίριο

Έχει απομείνει μόνο μία αίθουσα VMAX πανελλαδικά, στο Village Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης.

Τo πολυσινεμά Village Faliro δεν λειτουργεί πλέον, με αποτέλεσμα να κλείσει και η μοναδική VMax αίθουσα της Αθήνας, με επιφύλαξη για την Sphera στο Mall Μαρούσι.

Σύμφωνα με το moveitmag.gr, πλέον έχει απομείνει άλλη μία πανελλαδικά, στο Village Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Village που επικαλείται το σχετικό δημοσίευμα, η σύμβαση της ενοικίασης του χώρου έληξε και ο ιδιοκτήτης των ακινήτων προτίμησε να τα διαθέσει για διαφορετική χρήση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κτίρια αγοράστηκαν (για 30 εκατομμύρια ευρώ) από την την επενδυτική εταιρεία Brook Lane, και το πιο πιθανό είναι να γίνουν γραφεία και κάποιο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Στην Village πάντως έχουν κάποια πλάνα μελλοντικά προς υλοποίηση, τα οποία θα αποκαλυφθούν προσεχώς, ενώ δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις πρώτες εβδομάδες ανοίγματος των κινηματογράφων 12μηνης λειτουργίας, με σημαντική προσέλευση του κοινού, που δείχνει εξοικoιωμένο και αντιμετωπίζει με κατανόηση τα μέτρα λειτουργίας λόγω κορωνοϊού.