Θλίψη για τον Βασίλη Ρίζο: Η κηδεία του γιου της Θεανώς Φωτίου την Τετάρτη 8 Απριλίου
Την Τετάρτη 8 Απριλίου θα τελεστεί η κηδεία του γιου της Θεανώς Φωτίου, Βασίλη Ρίζου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 48 ετών έπειτα από ανακοπή. Σε ανάρτησή της, η Θεανώ Φωτίου αναφέρει: «Αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας Βασίλη. Η πολιτική κηδεία θα γίνει αύριο, Τετάρτη, 8 Απριλίου 2026, ώρα 12:30μμ, στο Α’
Την Τετάρτη 8 Απριλίου θα τελεστεί η κηδεία του Βασίλη Ρίζου, υιού της Θεανώς Φωτίου, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς.
Σε συγκινητική ανάρτησή της, η Θεανώ Φωτίου αποχαιρετά τον αγαπημένο της Βασίλη:
«Αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας Βασίλη. Η πολιτική κηδεία θα γίνει αύριο, Τετάρτη, 8 Απριλίου 2026, ώρα 12:30μμ, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Θα ακολουθήσει αποτέφρωση στο ΚΑΝ Ριτσώνας στις 16:30μμ. Ο γιος, Δημήτρης Η μητέρα, Θεανώ Η σύντροφος, Μαρία Αντί στεφάνων όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει χρήματα στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Άγιος Σάββας. iban: GR9201401420142002001000086»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
