11/04/2026

Βούλα: Η παραλιακή μετατράπηκε σε αυτοσχέδια πίστα αγώνων – Οδηγοί με ιλιγγιώδεις ταχύτητες άνω των 150 χλμ/ώρα (Βίντεο)

Στη Βούλα, η παραλιακή συνεχίζει να αποτελεί σημείο επικίνδυνης οδήγησης, με κόντρες και υψηλές ταχύτητες να θέτουν σε κίνδυνο οδηγούς και πεζούς. Ενδεικτικό είναι περιστατικό στη Λεωφόρο Καραμανλή, όπου με το άναμμα του πράσινου σηματοδότη, οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Βίντεο που παρουσίασε το Mega καταγράφει επικίνδυνους ελιγμούς από δύο οδηγούς, 19 και 32 ετών, τα

Βούλα: Η παραλιακή μετατράπηκε σε αυτοσχέδια πίστα αγώνων – Οδηγοί με ιλιγγιώδεις ταχύτητες άνω των 150 χλμ/ώρα (Βίντεο)

Στη Βούλα, η παραλιακή οδός φαίνεται να μετατρέπεται σε επικίνδυνη πίστα αγώνων, με τους οδηγούς να επιδίδονται σε επικίνδυνες κόντρες και να αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τόσο τους ίδιους όσο και τους πεζούς.

Ένα χαρακτηριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Λεωφόρο Καραμανλή, όπου μετά το άναμμα του πράσινου σηματοδότη, οδηγοί ξεκινούν με δυσθεώρητες ταχύτητες.

Ένα βίντεο που προβλήθηκε από το κανάλι Mega, καταγράφει τις επικίνδυνες μανούβρες δύο οδηγών, ηλικίας 19 και 32 ετών, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου. Οι δύο νεαροί άνδρες κινούνταν με ταχύτητες που ξεπερνούσαν τα 150 χιλιόμετρα την ώρα, σε περιοχή όπου το νόμιμο όριο ταχύτητας είναι μόλις 50 χλμ/ώρα, επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία για την ασφάλεια όλων των υπόλοιπων.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο οδηγούς στη διασταύρωση των οδών Αθήνας και Νιόβης, στη Βουλιαγμένη, όπου και τους ακινητοποίησαν, προχωρώντας στη σύλληψή τους.

Παράλληλα, η Τροχαία έχει εντείνει τους ελέγχους στα νότια προάστια.

Μέσα σε διάστημα μόλις δύο 24ώρων, βεβαιώθηκαν 42 παραβάσεις, οι οποίες αφορούν είτε τη συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες δρόμου και κόντρες, είτε την επίδειξη επικίνδυνης οδήγησης. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι οδηγοί κινούνταν χωρίς να διαθέτουν άδεια οδήγησης, ενώ άλλοι είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, με σκοπό να αποφύγουν τον εντοπισμό από τις κάμερες και τα ραντάρ.