Ρωσικές Επιθέσεις: Στοχοίται Λιμάνια και Εγκαταστάσεις Ενέργειας στην Ουκρανία Μετά από Νύχτα Βομβαρδισμών
Ρωσικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας προκάλεσαν ζημιές σε λιμενικές υποδομές στην επαρχία της Οδησσού στην νότια Ουκρανία, και προκάλεσαν διακοπές ηλεκτροδότησης σε 380.000 νοικοκυριά στο βόρειο τμήμα της χώρας, δήλωσαν αξιωματούχοι. Drones προκάλεσαν ζημιές σε γεωργικές αποθήκες, αμαξοστάσια και διοικητικά κτίρια, δήλωσε ο Όλεγκ Κίπερ, κυβερνήτης της επαρχίας της Οδησσού. Δεν υπήρξαν θύματα
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ρωσικές επιθέσεις προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε λιμενικές υποδομές στην περιοχή της Οδησσού, στη νότια Ουκρανία. Παράλληλα, 380.000 νοικοκυριά στο βόρειο τμήμα της χώρας αντιμετώπισαν διακοπές ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων.
Σύμφωνα με τον Όλεγκ Κίπερ, κυβερνήτη της Οδησσού, τα drones που χρησιμοποιήθηκαν προκάλεσαν ζημιές σε γεωργικές αποθήκες, αμαξοστάσια και διοικητικά κτίρια. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν θύματα από τις επιθέσεις αυτές.
Επιπλέον, ρωσικές δυνάμεις έπληξαν μια ενεργειακή εγκατάσταση στην επαρχία Τσερνίχιβ, στο βόρειο τμήμα της Ουκρανίας. Το γεγονός ανακοινώθηκε από τον τοπικό φορέα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω του Telegram.
Η Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας ανέφερε ότι η Ρωσία εξαπέλυσε συνολικά 219 drones μεγάλης εμβέλειας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
