Συγκλονιστική Καταγγελία στον Ωρωπό: Άνδρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και ανάρτηση βίντεο κακοποίησης στο διαδίκτυο
Στη σύλληψη ενός 32χρονου στον Ωρωπό προχώρησαν οι Αρχές, έπειτα από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν μπει βίντεο που φέρεται να είχε αναρτήσει ο κατηγορούμενος στο διαδίκτυο, ενώ εξετάζεται το περιεχόμενο ηλεκτρονικών αρχείων που συνδέονται με την υπόθεση. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, η γυναίκα
Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στον Ωρωπό, όπου οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 32χρονου άνδρα, μετά από καταγγελία της συζύγου του. Παράλληλα, διερευνώνται βίντεο που φέρεται να είχε αναρτήσει ο ίδιος στο διαδίκτυο, καθώς και ηλεκτρονικά αρχεία που σχετίζονται με την υπόθεση.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα έπεσε θύμα κακοποίησης την Τρίτη 9 Ιουνίου, παρουσία του 8χρονου γιου τους. Όπως αναφέρθηκε, έφερε στο σώμα της εμφανή σημάδια εγκαυμάτων και κοψιμάτων, τα οποία αποδίδονται σε προηγούμενες επιθέσεις από τον σύζυγό της. Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε απευθυνθεί και στο παρελθόν στην αστυνομία, αλλά είχε αποσύρει τις καταγγελίες της.
Για το τελευταίο περιστατικό, η καταγγελία αναφέρει ότι ο 32χρονος, φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν άρχισε να χτυπά τη σύζυγό του, μπροστά στο ανήλικο παιδί τους. Μόλις ο άνδρας αποκοιμήθηκε, η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει, αναζητώντας βοήθεια και στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος, αφού συνειδητοποίησε την απουσία της συζύγου του, πήρε μαζί του το παιδί και ξεκίνησε να την αναζητά. Σε βίντεο που φέρεται να έχει καταγραφεί εκείνη τη στιγμή, ακούγεται να λέει: «κοιτάξτε τη πώς κλαίει».
Μετά τη λήψη της καταγγελίας, αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του κατηγορουμένου, όπου αναζήτησαν το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο θεωρείται κρίσιμο για την εξέλιξη της έρευνας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συσκευή δεν βρέθηκε, ενώ ο 8χρονος γιος φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του την πέταξε στη θάλασσα.
Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται, μεταξύ άλλων, στο υλικό που ενδεχομένως είχε αναρτηθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διερευνάται η πιθανότητα δημοσίευσης βίντεο που σχετίζεται με το τελευταίο περιστατικό κακοποίησης, ενώ εξετάζονται και άλλα αρχεία, πιθανώς σεξουαλικού περιεχομένου, τα οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν εντοπιστεί στο κινητό του κατηγορουμένου.
