ΠΑΟΚ – Άντερλεχτ: “Ψυχρολουσία” μόλις στα 17 δευτερόλεπτα, ο Δικέφαλος πίσω στο σκορ από γκολ “από τα αποδυτήρια” (βίντεο)
ΠΑΟΚ – Άντερλεχτ: “Ψυχρολουσία” στα 17 δευτερόλεπτα, πίσω στο σκορ ο Δικέφαλος με γκολ από… τα αποδυτήρια (βίντεο) Ψυχρολουσία στην Τούμπα Ο “Δικέφαλος του Βορρά” βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ κυριολεκτικά από τη σέντρα, πληρώνοντας το λάθος της άμυνας μόλις στα 17” , Απόλυτος αιφνιδιασμός για τον ΠΑΟΚ με το “καλημέρα” στην κρίσιμη αναμέτρηση της
Ψυχρολουσία στην Τούμπα
Ο “Δικέφαλος του Βορρά” βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ κυριολεκτικά από τη σέντρα, πληρώνοντας το λάθος της άμυνας μόλις στα 17”.
Απόλυτος αιφνιδιασμός για τον ΠΑΟΚ με το “καλημέρα” στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τούμπας! Πριν καν οι δύο ομάδες βρουν τα πατήματά τους, και συγκεκριμένα στα 17 μόλις δευτερόλεπτα από τη σέντρα, η Άντερλεχτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, εκμεταλλευόμενη την πρώτη της κιόλας κατοχή στο ματς.
Το γκολ που “πάγωσε” το γήπεδο προήλθε από μια άτυχη στιγμή του αρχηγού του “Δικεφάλου”. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επιχείρησε να απομακρύνει την μπάλα, ωστόσο η προσπάθειά του ήταν λανθασμένη. Από την κόντρα που δημιουργήθηκε, ευνοήθηκε ο Τσβέτκοβιτς, ο οποίος δεν άφησε το δώρο να πάει χαμένο. Με ένα ωραίο και ψύχραιμο αριστερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1 από πολύ νωρίς.
Παρά το τεράστιο αρχικό σοκ και το γεγονός ότι η ομάδα βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ κυριολεκτικά από τα αποδυτήρια, ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε τα αντανακλαστικά του. Οι φίλαθλοι στις κερκίδες έδωσαν αμέσως το απαραίτητο, ζεστό χειροκρότημα, προσπαθώντας να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών του Αλέσιο Λίσι ώστε να μην τους πάρει από κάτω.
