Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα σε κατάστημα ψιλικών
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στην οδό Κασσάνδρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε τρεις φορές, στον εσωτερικό και στον εξωτερικό χώρο καταστήματος ψιλικών της περιοχής. Από τους πυροβολισμούς δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ ο δράστης συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς. Η Άμεση Δράση ενημερώθηκε περίπου στις 14:45 για το περιστατικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στην οδό Κασσάνδρου, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας προέβη σε χρήση πυροβόλου όπλου, εκπυρσοκροτώντας τρεις φορές, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά ενός ψιλικατζίδικου της περιοχής. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός, ενώ ο δράστης συνελήφθη άμεσα από τις αστυνομικές αρχές.
Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το συμβάν περίπου στις 14:45. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, ο δράστης, ένας άνδρας περίπου 40 ετών, φέρεται να εισήλθε στο κατάστημα και, κρατώντας μια κυνηγετική καραμπίνα, να πυροβόλησε μία φορά προς την οροφή. Ακολούθως, εξήλθε του καταστήματος και προέβη σε άλλους δύο πυροβολισμούς στον αέρα, με σκοπό τον εκφοβισμό.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση και μέσα σε περίπου δέκα λεπτά ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη. Οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου και κρατείται.
Οι αστυνομικοί ερευνούν σχολαστικά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε ένταση εντός του καταστήματος, καθώς ο συλληφθείς φέρεται να είχε προηγουμένως διαπληκτιστεί με δύο γυναίκες υπαλλήλους και έναν πελάτη. Μετά τον καβγά, ο άνδρας αποχώρησε, για να επιστρέψει αργότερα οπλισμένος με την καραμπίνα.
