«Ουκρανία: Έκτακτη Σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ μετά τα Φονικά Ρωσικά Πυραυλικά Πλήγματα»

Η Ουκρανία ζήτησε σήμερα την έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ μετά τα φονικά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο και άλλες πόλεις, δήλωσε Ουκρανός αξιωματούχος στο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrinform. «Μόλις υπέγραψα μια επιστολή προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητώντας του να συγκαλέσει το συντομότερο δυνατόν το Συμβούλιο Ασφαλείας σε σχέση

ΟΗΕ: Δραστικές περικοπές στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας λόγω της έλλειψης κονδυλίων

Η Ουκρανία υπέβαλε σήμερα αίτημα για την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, μετά από τις θανατηφόρες επιθέσεις που δέχθηκε το Κίεβο και άλλες περιοχές, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος της χώρας στο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrinform.

«Πρόσφατα απέστειλα μια επιστολή προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ,ζητώντας να συγκαλέσει το Συμβούλιο το συντομότερο δυνατόν εξαιτίας της αυξανόμενης πυραυλικής τρομοκρατίας που ασκεί η Ρωσία κατά των αμάχων στην Ουκρανία»,δήλωσε ο Άντριι Μέλνικ,πρεσβευτής της Ουκρανίας στον οργανισμό αυτό,στο πρακτορείο Ukrinform.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.