«Εργκίν Αταμάν: Ο εκνευρισμός και οι προειδοποιήσεις στον Σορτς – Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό!»
Ο Παναθηναϊκός AKTOR γνώρισε βαριά ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα για την 9η αγωνιστική της Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να δείχνει τον εκνευρισμό του, στις δηλώσεις που έκανε, ενώ ο Κώστας Σλούκας έκανε λόγο για ντροπή. Ήταν μια δύσκολη νύχτα για τον Παναθηναϊκό AKTOR καθώς βρέθηκε να χάνει και με πάνω από
Παναθηναϊκός AKTOR: Απογοητευτική Ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα
Ο Παναθηναϊκός AKTOR υπέστη μια συντριπτική ήττα στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα κατά την 9η αγωνιστική της Euroleague. Ο προπονητής, Εργκίν Αταμάν, δεν έκρυψε την ενόχληση του στις δηλώσεις του, ενώ ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στην ντροπή που ένιωσαν.
Το παιχνίδι ήταν δύσκολο για τους “πράσινους”, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω με παραπάνω από 25 πόντους. Μολονότι ο Σλούκας μείωσε τη διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο, η τύχη είχε ήδη κριθεί. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Αταμάν έδωσε ευχαριστίες στον Ολυμπιακό εκ παραδρομής και υπογράμμισε τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Ερυθρό Αστέρα.
Η Αντίδραση του προπονητή
Ο Τούρκος κόουτς εξέφρασε τα παράπονά του για τους παίκτες: “Η αρχή του πρώτου ημιχρόνου ήταν καταστροφική σε επίπεδο επίθεσης και κάναμε σοβαρά λάθη. Χάσαμε πολλές ανοιχτές ευκαιρίες και το παιχνίδι πέρασε τελείως στα χέρια του Ερυθρού Aστέρα”. Κάνοντας λόγο για τη συνέχεια της αναμέτρησης, τόνισε ότι μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο κάποιοι παίκτες προσπάθησαν να δείξουν χαρακτήρα.
Απόδοση των Πα παικτών και μεταγραφικά σχέδια
Σχετικά με τον Κέντρικ Ναν δήλωσε: “Κάθε αθλητής περνάει από δυσκολίες στη διάρκεια της χρονιάς. Δυστυχώς για τον Ναν αυτή η περίοδος είναι σκληρή”. Αναφορικά με την ανάγκη προσθήκης ψηλού στην ομάδα σημείωσε ότι “μας λείπουν τρεις σέντερ και χωρίς αυτούς είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί κανείς σε τέτοιες διοργανώσεις”.
Σε ερώτηση σχετικά με μια προηγούμενη δήλωσή του περί κορυφαίου προπονητή Ευρώπης απάντησε εκνευρισμένος: “Ναι,είπα ότι τα τελευταία δέκα χρόνια βρίσκω επιτυχίες σαν προπονητής στην Ευρώπη.”
Kώστας Σλούκας: Αντίσταση στη δυσκολία
I Kώστας Σλούκας εμφανίστηκε ως ένας από τους λίγους που δεν επηρεάστηκαν αρνητικά μετά το ματς και έκανε λόγο για ντροπή σχετικά με την εικόνα της ομάδας.
“Βρισκόμαστε σε μια απαιτητική φάση”, είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τις αδυναμίες ώστε να επιτύχουν φέτος.
“Η παρουσία μας είναι αρκετά κακή αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστούμε χωρίς ψηλό κόντρα σε ομάδες υψηλής ποιότητας. Πρέπει όμως να αντεπεξέλθουμε δυνατά”, επισήμανε ο αρχηγός των “πρασίνων”.
Aνανέωση Συμβολαίου και Προοπτικές
“Οι άνθρωποι εδώ έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη προς εμένα”, δήλωσε εν συνεχεία σχετικά με τη νέα συνεργασία του πλαισιωμένη απο θετικές εμπειρίες στο σύλλογο.
“Είναι χαρά μου εδώ αλλά έχουμε υποχρέωση όλοι μας να δώσουμε ακόμη περισσότερα”.
