Νέα Κινήματα στη Νίκαια: Αποκλεισμός Παρακαμπτήριων Οδών και Διαμαρτυρίες που Δίνουν Φωνή!
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο της Νίκαιας, κλιμακώνοντας τις παρεμβάσεις τους στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης του αγροτικού κόσμου. Για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί τρίωρος αποκλεισμός όλων των παρακαμπτήριων οδών της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, το απόγευμα οι αγρότες αναμένεται να μετακινηθούν με τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας, όπου
Συνεχίζονται οι Διαμαρτυρίες των Αγροτών στη Νίκαια
Οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο της Νίκαιας εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, συμμετέχοντας ενεργά στην πανελλαδική διαμαρτυρία του αγροτικού τομέα. Για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αποκλεισμός των παρεκκλημένων οδών της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης για τρεις ώρες.
Επιπλέον, οι αγρότες σκοπεύουν να κατευθυνθούν με τα τρακτέρ τους προς το κέντρο της Λάρισας, όπου θα οργανώσουν μια ενημερωτική εκδήλωση για τους πολίτες, μοιράζοντας έντυπο υλικό που περιγράφει τα αιτήματά τους.
Από αύριο Τρίτη θα επιτραπεί ξανά η κυκλοφορία στην αερογέφυρα της Νίκαιας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των εκδρομέων λόγω των εορτών.
Κατάσταση στα Τρίκαλα και Καρδίτσα
Στα μπλόκα παραμένουν επίσης οι αγρότες της Καρδίτσας στον Ε65 και αυτοί στα διόδια του Λόγγου στους Τρικάλων. Δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις αν δεν βρεθούν λύσεις στα ζητήματά τους. Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη συνέλευση στο χώρο του μπλόκου στην Καρδίτσα, όπου θα γίνει αποτίμηση των μέχρι τώρα δράσεων και συζήτηση για νέες μορφές κινητοποίησης.
Από την πλευρά τους, οι αγρότες στα Τρίκαλα μετά την προηγούμενη συνέλευσή τους έχουν αποφασίσει να ανακοινώσουν επίσημα πρόσθετες δράσεις στο άμεσο μέλλον.
