Ραγδαία Πτώση 4,2% στα Οδικά Τροχαία Ατυχήματα: Τα Στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον Οκτώβριο
Μείωση 4,2% σημείωσαν τον Οκτώβριο φέτος τα οδικά τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024 και ανήλθαν σε 906 τον αριθμό. Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, στα ατυχήματα αυτά καταγράφηκαν 40 νεκροί (μείωση 39,4%), 43 βαριά τραυματίες (μείωση 15,7%)
Μείωση Στατιστικών Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων τον Οκτώβριο
Τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, παρατηρήθηκε μια μείωση της τάξης του 4,2% στα οδικά τροχαία ατυχήματα σε όλη τη χώρα, συγκρινόμενα με τα αντίστοιχα στοιχεία του προηγούμενου έτους. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των ατυχημάτων που προκάλεσαν θανάτους ή τραυματισμούς ανήλθε σε 906.
Η ΕΛΣΤΑΤ αναφέρει ότι από αυτά τα περιστατικά καταγράφηκαν 40 θάνατοι (πτωτική πορεία 39,4%), καθώς και 43 άτομα που υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς (μείωση 15,7%). Επίσης, σημειώθηκαν 1.016 ελαφρά τραυματίες (μείωση της τάξης του 8,6%).
