Θεσσαλονίκη: 25χρονος πιάστηκε να οδηγεί με 186 χλμ/ώρα σε δρόμο με όριο 90 χλμ/ώρα, ενώ άλλος συνελήφθη μεθυσμένος στην Τούμπα
Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι της Τροχαίας Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη έμφαση στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, την υπερβολική ταχύτητα και τις επικίνδυνες παραβάσεις. Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανακοινώθηκε, συνελήφθη, τα ξημερώματα, 25χρονος, διότι διαπιστώθηκε να κινείται με ταχύτητα 186 χλμ/ώρα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος της Θέρμης, όπου το μέγιστο επιτρεπόμενο
Συνεχίζονται αμείωτοι οι έλεγχοι της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με την προσοχή να εστιάζεται στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, την υπερβολική ταχύτητα και άλλες επικίνδυνες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στο πλαίσιο των ελέγχων, τα ξημερώματα συνελήφθη 25χρονος οδηγός, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα 186 χλμ/ώρα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Η κατηγορία αφορά την υπερβολική ταχύτητα, καθώς το νόμιμο όριο στο συγκεκριμένο σημείο (ύψος Θέρμης) είναι τα 90 χλμ/ώρα.
Σε άλλη περίπτωση, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη 41χρονου άνδρα, ο οποίος οδηγούσε στην περιοχή της Τούμπας υπό την επήρεια μέθης. Οι διαδοχικοί έλεγχοι αλκοόλ, με τη χρήση ειδικής συσκευής, κατέγραψαν τιμές 0,92 και 0,86 mg/l.
Και οι δύο οδηγοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και παραπέμπονται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
