07/04/2026

Basketball Champions League: Ο Ραϊκουάν Γκρέι Επιστρέφει για την κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπανταλόνα

Ο Ραϊκουάν Γκρέι έβγαλε μέρος του προγράμματος της ΑΕΚ στην προπόνηση της Βαρκελώνης ενόψει του αυριανού (7/4, 20:30) game 2 με την Μπανταλόνα στα προημιτελικά του Basketball Champions League και τέθηκε στην διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα για το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Διαβάστε: Παναθηναϊκός AKTOR, Euroleague: Προπονείται ενόψει Μπαρτσελόνα ο Τζέριαν Γκραντ ΑΕΚ: Παρών ο Ραϊκουάν

Basketball Champions League: Ο Ραϊκουάν Γκρέι Επιστρέφει για την κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπανταλόνα

Ο Ραϊκουάν Γκρέι συμμετείχε στο πρόγραμμα της ΑΕΚ κατά την προπόνηση στην Βαρκελώνη, προετοιμάζοντας την ομάδα για το αυριανό (7/4, 20:30) κρίσιμο Game 2 των προημιτελικών του Basketball Champions League απέναντι στην Μπανταλόνα. Η επιστροφή του παίκτη ενισχύει σημαντικά τις επιλογές του προπονητή Ντράγκαν Σάκοτα για αυτό το κομβικό παιχνίδι.

Διαβάστε σχετικά: Παναθηναϊκός AKTOR, Euroleague: Προπονείται ενόψει Μπαρτσελόνα ο Τζέριαν Γκραντ

ΑΕΚ: Ο Ραϊκουάν Γκρέι Ετοιμος για τη Μάχη με την Μπανταλόνα στο Basketball Champions League

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Καταλονίας για το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League. Η αναμέτρηση με την Μπανταλόνα είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μια νίκη μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση της «Ένωσης» στο Final 4 της διοργάνωσης, από τη Μεγάλη Τρίτη. Ο Ραϊκουάν Γκρέι τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός από τον προηγούμενο αγώνα με τον Άρη.

Ντράγκαν Σάκοτα: «Έγινε το πρώτο βήμα, στόχος η νίκη-πρόκριση»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα, τονίζοντας τη σημασία της πρώτης νίκης: «Κάναμε στο γήπεδό μας το πρώτο βήμα. Ήταν σημαντικό για εμάς, που ξεκινήσαμε με νίκη απέναντι στη Μπανταλόνα, στο γήπεδο της οποίας θα διεξαχθεί το F4 του BCL. Εννοείται πως είμαστε υποχρεωμένοι ανεξάρτητα από τις δυνατότητες της αντιπάλου μας, να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας αύριο για να πετύχουμε τη νίκη-πρόκριση. Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, ότι θέλουμε να διακριθούμε στη διοργάνωση. Προφανώς, κάναμε την απαραίτητη ανάλυση για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε κατά την πρώτη αναμέτρηση. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα μας και αισιοδοξία για την επιτυχία».