Χάρης Θεοχάρης: «Εμείς εκπροσωπούμε τους νοικοκύρηδες, υπάρχουν κόμματα για τον κακομοίρη» – Η σφοδρή απάντηση του ΠΑΣΟΚ
Η πολιτική αντιπαράθεση φούντωσε στον αέρα του Action24, με αφορμή τη συζήτηση για την ακρίβεια και μια δήλωση του Χάρη Θεοχάρη, η οποία προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα, ο Χάρης Θεοχάρης ανέφερε: «Εμείς εκπροσωπούμε τους νοικοκύρηδες, υπάρχουν κόμματα που εκπροσωπούν τον κακομοίρη». Η ατάκα αυτή ειπώθηκε μετά από παρέμβαση της δημοσιογράφου Τόνιας Αντωνίου, η οποία σχολίασε σχετικά με όσα έλεγε ο υφυπουργός για την ακρίβεια, λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι σε άλλη χώρα».
Σχολιάζοντας, επιπλέον, τη δήλωση του Κουλκουδίνα για τη βενζίνη και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ο κ. Θεοχάρης υποστήριξε ότι «είχαμε μια κλασική κοπτοραπτική».
Συνεχίζοντας, ο υφυπουργός τόνισε την ανάγκη για προσοχή από όλους και για κατανόηση των αναγκών του κόσμου. «Καταλαβαίνω ότι δεν ήταν το πνεύμα της συζήτησης όπως παρουσιάστηκε», είπε.
«Όλοι μας αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, όλοι βιώνουμε την ακρίβεια. Ωστόσο, δεν είμαστε μια χώρα που ζει στη μιζέρια. Έχουμε βελτιώσει τις συνθήκες, έχουμε μειώσει την ανεργία, έχουμε αυξήσει τις επενδύσεις και τις εξαγωγές…», προσέθεσε ο κ. Θεοχάρης.
Διαβάστε σήμερα στο enikonomia.gr:
Τράπεζα της Ελλάδος: Αυξήθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Αύγουστο – Αναλυτικά τα στοιχεία
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
«Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Χάρης Θεοχάρης, σε ένα νέο κρεσέντο αλαζονείας – από αυτά που συχνά επιδεικνύουν τα στελέχη της κυβέρνησης – χαρακτήρισε τα κόμματα πλην της Νέας Δημοκρατίας, ως «κόμματα των κακομοίρηδων». Για το κυβερνητικό στέλεχος, «κακομοίρηδες» είναι οι Έλληνες πολίτες που κάνουν διαφορετική πολιτική επιλογή στην κάλπη. Προφανώς, ο κ. Θεοχάρης ξεχνά ότι στο όνομα και των «κακομοίρηδων» ασκεί τα καθήκοντά του και απολαμβάνει τα υπουργικά του προνόμια. Πρόκειται για συνειδητή προσβολή και διαίρεση της ελληνικής κοινωνίας».
