09/02/2026

«Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Το Καλοκαίρι Ζωντανεύει με Ελεύθερη Είσοδο στο Θερινό Σινεμά!»

Βραδιές Κινηματογράφου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης   26 & 27 Σεπτεμβρίου, από τις 20:00 Αίθριο Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης   Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ανοίγει τις πόρτες της και μεταμορφώνεται σε θερινό σινεμά ! Για δύο βράδια, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου , μικροί και μεγάλοι σινεφίλ έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με ελεύθερη είσοδο τη

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης μεταμορφώνεται σε θερινό σινεμά με ελεύθερη είσοδο

Κινηματογραφικές Βραδιές στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

26 & 27 Σεπτεμβρίου, από τις 20:00

Αίθριο Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ανοίγει τις πύλες της και μετατρέπεται σε θερινό σινεμά! Για δύο βραδιές, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι του κινηματογράφου όλων των ηλικιών καλούνται να απολαύσουν τη μαγεία της μεγάλης οθόνης στην καρδιά μίας από τις πιο ζωντανές γειτονιές.

Η πρώτη ημέρα ξεκινά την Παρασκευή με μία αξέχαστη διπλή προβολή. Ο Τζέσι και η Σελίν μας ταξιδεύουν από τη Βιέννη της κλασικής ταινίας «Πριν το Ξημέρωμα» έως το Παρίσι του «Πριν το Ηλιοβασίλεμα»,προσφέροντας μας μία εμπειρία γεμάτη ρομαντισμό,όνειρα και αναμνήσεις.

Το Σάββατο είναι αφιερωμένο στους μικρούς ήρωες – και τους μεγάλους που δεν τα έχουν ξεχάσει – με την ταινία «Βαϊάνα», όπου η περιπέτεια παίρνει ζωή μέσα από μια ιστορία θάρρους, φαντασίας και αυτοανακάλυψης που έχει κερδίσει τις καρδιές παιδιών παγκοσμίως.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών:

Παρασκευή 26/09

  • 20:00 | «Πριν το Ξημέρωμα»
    («Before Sunrise», 1995, σκην. Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Με τους Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί. Διάρκεια: 105’)
    Ο Τζέσι και η Σελίν συναντιούνται σε ένα τρένο στην Ευρώπη στα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής τους. Εκείνος είναι Αμερικανός με προορισμό την πατρίδα του κι εκείνη Γαλλίδα επιστρέφουσα στο Παρίσι. Συντονίζονται αμέσως κι αποφασίζουν να περάσουν μαζί μια μαγευτική νύχτα στη Βιέννη…
  • 22:00 | «Πριν Το Ηλιοβασίλεμα»
    («Before Sunset»,2004,σκην. Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Με τους Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί. Διάρκεια: 80’)
    Ο Τζέσι πλέον αναγνωρίσιμος συγγραφέας συναντά τη Σελίν στο Παρίσι μετά από εννέα χρόνια από τη σύντομη ερωτική ιστορία που είχαν στη Βιέννη. Μέσα σε λίγο χρόνο κάνουν έναν περίπατο για να εξερευνήσουν τις ζωές τους στην Πόλη του Φωτός.

Σάββατο 27/09

  • 20:00 | «Βαϊάνα»
    (Μεταγλωττισμένη για παιδιά άνω των τεσσάρων ετών) («Moana», 2016, σκην. Ντον Χολ, Ρον Κλέμεντς). Προβάλλεται μεταγλωττισμένη με φωνές γνωστών ηθοποιών όπως οι Μαρίνας Σάττι и Μιχάλης Κουϊνέλης.
    Η νεαρή πριγκίπισσα Βαϊάνα διακινδυνεύει πολλά ταξιδεύοντας στον ωκεανό για να σώσει τον λαό της. Κατά μήκος αυτού του επικού ταξιδιού θα συναντήσει τον πρώην ισχυρό ήρωα Μάουι ο οποίος θα την καθοδηγήσει στο δρόμο της εξερεύνησης αλλά κυρίως προς την ανακαλύψη της αληθινής ταυτότητας.

Dιαβάστε περισσότερα:

Dημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα
+30 210 4400545
Email: [email protected]