Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ στην Αθήνα: 3.000 Θέσεις Εργασίας από 120+ Επιχειρήσεις – Όλες οι Λεπτομέρειες
Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 58η «Ημέρα Καριέρας» στην Αθήνα, μια σημαντική εκδήλωση που θα φέρει σε επαφή περισσότερες από 120 επιχειρήσεις με 3.000 διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 161 21 Αθήνα).
Η «Ημέρα Καριέρας» απευθύνεται τόσο σε ανέργους που αναζητούν ενεργά την επόμενη επαγγελματική τους ευκαιρία, όσο και σε εργαζομένους που επιθυμούν να διερευνήσουν νέες επαγγελματικές προοπτικές ή να αλλάξουν πορεία στην καριέρα τους.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν απευθείας με υπευθύνους προσλήψεων των επιχειρήσεων, να καταθέσουν τα βιογραφικά τους σημειώματα και να συζητήσουν λεπτομερώς για τις ανοιχτές θέσεις και τις πιθανές συνεργασίες.
Οι θέσεις εργασίας που θα παρουσιαστούν καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κλάδων και ειδικοτήτων, απευθυνόμενες σε υποψηφίους με όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης, εξειδίκευσης και επαγγελματικής εμπειρίας.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Για την προεγγραφή σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-athina-10-2026
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της ΔΥΠΑ και της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν ενημέρωση στους ενδιαφερομένους σχετικά με τα ανοιχτά προγράμματα απασχόλησης, τις δράσεις και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει η ΔΥΠΑ.
