Ηράκλειο: «Το αυτοκίνητο ήταν γεμάτο αίματα» – Πώς οι υποψίες στράφηκαν στον σύζυγο της 28χρονης
Πεπεισμένη ότι πίσω από τον σοβαρό τραυματισμό της 28χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, η οποία βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στην άκρη του δρόμου στην περιοχή της Παντάνασσας στο Ηράκλειο Κρήτης το απόγευμα του Σαββάτου, βρίσκεται ο κουνιάδος της, εμφανίζεται η αδελφή του θύματος, λίγες ώρες πριν από την απολογία του κατηγορούμενου. Μιλώντας στο MEGA, η γυναίκα περιγράφει
Πεπεισμένη ότι ο κουνιάδος της βρίσκεται πίσω από τον σοβαρό τραυματισμό της 28χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, η οποία βρέθηκε βαριά χτυπημένη στην άκρη του δρόμου στην περιοχή της Παντάνασσας στο Ηράκλειο, εμφανίζεται η αδελφή του θύματος. Οι δηλώσεις της γίνονται λίγες ώρες πριν από την απολογία του κατηγορούμενου συζύγου.
Μιλώντας στο MEGA, η αδελφή της 28χρονης περιέγραψε πώς οι υποψίες της οικογένειας στράφηκαν στον κουνιάδο της. Η οικογένεια δεν έπεισε από τους αρχικούς ισχυρισμούς του και προχώρησε σε έλεγχο των καμερών ασφαλείας του σπιτιού, πριν και μετά το περιστατικό. Το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το πατρικό σπίτι της γυναίκας, ενώ ο 30χρονος σύζυγός της επέστρεψε εκεί αργότερα.
«Όταν ο αδελφός μου γύρισε στο σπίτι, το ξανασκέφτηκε κι είδε ότι έφυγαν πέντε και τέταρτο από το σπίτι και είδαν ότι έχει προφυλακτήρα το όχημα. Οπότε, το μυαλό του πήγε στο ότι κάτι έγινε, το αμάξι έχει αίμα, έχει αίμα και στην πόρτα του συνοδηγού γιατί είναι κλούβα και την άνοιξε αυτός για να βάλει μέσα τον προφυλακτήρα. Οπότε, όπως τον έπιασε είχε αίμα και στην πόρτα, και κάπου στην ρόδα, δεν ξέρω που… Τσακωνόντουσαν, την πέταξε και μετά έκανε στροφή αυτός και γύρισε και της την έπαιξε, όπως αυτή ήταν κάτω στο πάτωμα και πήγε να σηκωθεί και της την έπαιξε στο κεφάλι, γιατί είναι ο προφυλακτήρας της κλούβας λίγο ψηλός», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε τη δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο κουνιάδος της για το συμβάν: «Αυτός ισχυρίζεται ότι η πόρτα του αμαξιού είναι χαλασμένη και άνοιξε η πόρτα και έπεσε όπως ακούμπησε η αδερφή μου στην πόρτα, άνοιξε η πόρτα και έπεσε. Γενικά ήταν βίαιος τον τελευταίο καιρό. Τα τελευταία χρόνια ήταν βίαιος. Αυτός βασιζόταν στό ότι η αδελφή μου δεν μπορούσε να του κάνει τίποτα, μιας κι οι γονείας μας είναι χωρισμένοι».
«Τα στοιχεία δείχνουν ότι, τα στοιχεία δεν το ξέρουμε αυτό, ότι αυτός την πέταξε από το αμάξι και μετά την τράκαρε και με το αμάξι», επισήμανε η αδελφή του θύματος, προσθέτοντας ότι το μεγαλύτερο από τα παιδιά της οικογένειας ανέφερε πως «ο μπαμπάς έσπρωξε τη μαμά έξω από το αυτοκίνητο και την τράκαρε».
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με το MEGA, το ζευγάρι ξεκίνησε στις 17:20 με αυτοκίνητο από το σπίτι τους, έχοντας μαζί τους τρία από τα τέσσερα παιδιά τους. Περίπου 22 λεπτά αργότερα, ο σύζυγος της τραυματισμένης μητέρας τηλεφώνησε στην πεθερά του για να την ενημερώσει ότι είχε συμβεί ένα ατύχημα.
«Η πρώτη εικόνα που είχαμε εμείς ήταν “έλα χτύπησε η Γωγώ”. Τηλεφώνημα στη μητέρα μου. Η δεύτερη εικόνα που έχουμε εμείς είναι ότι η κόρη η μεγάλη, είπε στη νύφη μου ότι ‘ο μπαμπάς άνοιξε την πόρτα και την πέταξε τη μαμά από το αμάξι’», δήλωσε η αδελφή της γυναίκας.
Ηράκλειο: Εντοπίστηκε τραυματισμένη κοντά στο πατρικό της
Η 28χρονη μητέρα εντοπίστηκε τραυματισμένη πολύ κοντά στο πατρικό σπίτι της, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τους χρόνους που έδωσε ο σύζυγός της, είχαν περάσει 22 λεπτά από την αναχώρησή τους. Ο 30χρονος ανέφερε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην επιστροφή τους στο σπίτι για να παραλάβουν ξεχασμένα πράγματα.
