Συγκίνηση από τον ξένο Τύπο: Οι ομάδες του εξωτερικού αποχαιρετούν τον Μάριο Οικονόμου
Σε πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (1/6) έγινε γνωστό ότι ο Μάριος Οικονόμου έχασε την άνιση μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή, μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί στα Ιωάννινα. Οι ομάδες με τις οποίες είχε αγωνιστεί στο εξωτερικό, δηλαδή η Σαμπντόρια , η Μπολόνια
Έντονη θλίψη έχει προκαλέσει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου η είδηση του θανάτου του Μάριου Οικονόμου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα (1/6), μετά από άνιση μάχη που έδωσε για να ζήσει, εξαιτίας ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στα Ιωάννινα. Ο Έλληνας αμυντικός, που αγωνίστηκε σε ομάδες του εξωτερικού, έλαβε συλλυπητήρια μηνύματα από τους συλλόγους που υπηρέτησε, όπως η Σαμπντόρια, η Μπολόνια, η Μπάρι και η Κοπεγχάγη.
Διαβάστε επίσης: Μάριος Οικονόμου: Η ιστορία ενός παλικαριού που βιαζόταν πάντα να ανοίγει τα φτερά του (Βίντεο)
Η ανακοίνωση της Κοπεγχάγης για τον Μάριο Οικονόμου
«Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι από την είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη μας, Μάριου Οικονόμου, σε ηλικία 33 ετών. Ο αμυντικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Ελλάδα, προτού συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και ενταχθεί στην Κοπεγχάγη, όπου εκπροσώπησε τον σύλλογο 20 φορές από το 2020 έως το 2022. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κοπεγχάγη, ο Μάριος κέρδισε τον σεβασμό και τον θαυμασμό των συμπαικτών του, του προπονητικού επιτελείου και των οπαδών. Θα τον θυμόμαστε όχι μόνο για την προσφορά του εντός γηπέδου, αλλά και για τον χαρακτήρα του εκτός γηπέδου. Σκεφτόμαστε την οικογένειά του, τους φίλους του και όλους όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Ας τιμηθεί η μνήμη του Μάριου Οικονόμου».
Η ανακοίνωση της Μπολόνια για τον Μάριο Οικονόμου
«Αντίο Μάριε, μας άφησες πολύ νωρίς. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας».
Η ανακοίνωση της Σαμπντόρια για τον Μάριο Οικονόμου
Η ανακοίνωση της Μπάρι για τον Μάριο Οικονόμου
«Ολόκληρη η Μπάρι συμμερίζεται το πένθος της οικογένειας Οικονόμου για τον τραγικό θάνατο του Μάριου, σε ηλικία μόλις 33 ετών, μετά από τροχαίο ατύχημα. Ο Έλληνας αμυντικός φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα τη σεζόν 2017-18. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του».
