13/10/2026

Μενίδι: Σοκαριστική υπόθεση – 89χρονη βρέθηκε νεκρή, ο γιος της κατηγορείται για στραγγαλισμό – Κρίσιμες οι 8 «χαμένες» ώρες και τα βίντεο

Μενίδι: Τραγικό τέλος για την 89χρονη μητέρα, o γιος της κατηγορείται ότι τη στραγγάλισε – Τα βίντεο και οι 8 «κενές» ώρες που τον «έκαψαν» - Lawandorder.gr

Με την άφιξη των αστυνομικών στο σπίτι στο Μενίδι, ο γιος φέρεται να ισχυρίστηκε αρχικά ότι η μητέρα του σκοτώθηκε από δύο άγνωστους εισβολείς.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, οι ισχυρισμοί του τέθηκαν υπό αμφισβήτηση, καθώς στην πορεία της ανάκρισης παρουσίασε σημαντικές αντιφάσεις.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συγκεντρώνοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών κτιρίων, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία καταγεγραμμένη ύποπτη προσέγγιση προς την οικία από πιθανούς δράστες.

Επιπλέον, η έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού δεν αποκάλυψε ίχνη παραβίασης που να δικαιολογούν το σενάριο της διάρρηξης.

Το οκτάωρο που βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας

Ιδιαίτερη βαρύτητα αποδίδεται στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την εκτιμώμενη ώρα θανάτου της 89χρονης μέχρι την ώρα που ο γιος της αναζήτησε βοήθεια από γείτονες.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εκτίμηση του Συμεών Μεσογίτη, ο θάνατος της ηλικιωμένης προσδιορίζεται περίπου στις 18:00 της Κυριακής. Ο γιος της φέρεται να ζήτησε βοήθεια περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αυτό το κενό οκτώ ωρών αποτελεί κρίσιμο στοιχείο της έρευνας και εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο εσωτερικό της κατοικίας.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία, το υλικό από τις κάμερες και τις μαρτυρίες, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες θανάτου της 89χρονης. Ο 62χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του, αν και η ενοχή του θα κριθεί από τη δικαιοσύνη. Ο ίδιος, μέχρι στιγμής, αρνείται τις κατηγορίες και δεν έχει προβεί σε ομολογία.