07/09/2026

Συμβαίνει στη Μύκονο: Επώνυμος κομμωτής κατηγορείται για κλοπή πολυτελών αξεσουάρ αξίας 940 ευρώ

Μύκονος: Γνωστός κομμωτής άρπαξε φυλαχτό και γυαλιά ηλίου αξίας 1.000 ευρώ - Lawandorder.gr

Μια υπόθεση που προκαλεί έκπληξη απασχολεί τις Αρχές στη Μύκονο, καθώς γνωστός κομμωτής με τηλεοπτική παρουσία φέρεται να εμπλέκεται σε κλοπή αντικειμένων μεγάλης αξίας από κατάστημα του νησιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο εν λόγω κομμωτής φέρεται να αφαίρεσε αθέατα ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 390 ευρώ, και ένα φυλαχτό αξίας 550 ευρώ. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη όταν η Ισπανίδα ιδιοκτήτρια του καταστήματος δεν βρισκόταν σε θέση να τον παρακολουθεί.

Η επιχειρηματίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου του εμπορεύματός της περίπου ένα μήνα μετά, διαπίστωσε την απουσία των αντικειμένων. Μετά από εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, αναγνώρισε τον γνωστό κομμωτή να αφαιρεί τα δύο αντικείμενα και να τα τοποθετεί στην τσέπη του.

Ως αποτέλεσμα, η ιδιοκτήτρια προσέφυγε στις αρμόδιες Αρχές και υπέβαλε επίσημη καταγγελία. Ο κομμωτής αναμένεται να κληθεί για να δώσει κατάθεση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η δική τουποπο θέση σχετικά με τις κατηγορίες. Η υπόθεση έχει πλέον περάσει στη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης.