Η Αγορά Ψαριών Επιστρέφει στην Ομαλότητα: Τι Συμβαίνει Μετά την Άρση των Κινητοποιήσεων των Αλιέων και Ποια Είδη Εξακολουθούν να Επηρεάζονται
Η αγορά φρέσκων ψαριών εισέρχεται σε φάση σταδιακής εξομάλυνσης, μετά την απόφαση των αλιέων της μέσης αλιείας να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους. Αν και παρατηρούνται ακόμη κάποιες ελλείψεις, ο εφοδιασμός επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα και οι πάγκοι των ιχθυοπωλείων γεμίζουν ξανά.
Ήδη, οι πρώτες ποσότητες φρέσκων ψαριών έχουν φτάσει στους πάγκους των ιχθυοπωλών στην αγορά Καπάνι της Θεσσαλονίκης.
Αυτή την περίοδο, γίνονται αισθητές ορισμένες ελλείψεις σε ιδιαίτερα δημοφιλή είδη, όπως η σαρδέλα, ο γαύρος, η κουτσομούρα και ο μπακαλιάρος. Αυτή η κατάσταση οδηγεί σε αύξηση των τιμών κατά 1 έως 2 ευρώ. Ωστόσο, οι ιχθυοπώλες διαβεβαιώνουν τους καταναλωτές ότι αναμένεται σύντομα αποκλιμάκωση των τιμών, καθώς η τροφοδοσία αποκαθίσταται πλήρως.
<!– /118338042/Enikonomia.gr300×250Inline1 –>
