Κυριάκος Βελόπουλος: Σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα και Σαμαρά – «Άεργοι πολιτικοί, πώς χρηματοδοτούνται;»
Επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Μιλώντας στο Action24, ο κ. Βελόπουλος αναρωτήθηκε «πού βρίσκουν τα λεφτά» για τη δημιουργία νέων κομμάτων και αμφισβήτησε την επαγγελματική διαδρομή των δύο πρώην πρωθυπουργών. «Όταν μου πείτε τι δουλειά κάνουν ο Σαμαράς και ο Τσίπρας, θα καθίσω να
Σφοδρή επίθεση κατά των Αλέξη Τσίπρα και Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Μιλώντας στο κανάλι Action24, ο κ. Βελόπουλος διερωτήθηκε για τις πηγές χρηματοδότησης της δημιουργίας νέων πολιτικών σχηματισμών, αμφισβητώντας παράλληλα την επαγγελματική πορεία και την ενασχόλησή τους με την πολιτική.
«Όταν μου εξηγήσετε τι πραγματική δουλειά κάνουν ο Σαμαράς και ο Τσίπρας, τότε θα κάτσω να συζητήσω σοβαρά. Πρόκειται για άεργους, άνεργους πολιτικούς. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας πολιτικός χωρίς ενεργό απασχόληση, ο οποίος δηλώνει ότι θέλει να σώσει την πατρίδα, ενώ ο κ. Σαμαράς ουδέποτε εργάστηκε επαγγελματικά. Η μόνη τους ενασχόληση είναι η πολιτική. Για εμάς, η πολιτική είναι λειτούργημα, είμαστε λειτουργοί και όχι επαγγελματίες. Οι ίδιοι έχουν συγχέσει τις έννοιες. Η πολιτική δεν χωράει προσωπικές φιλοδοξίες και στείρες αντιπαραθέσεις, κύριοι Τσίπρα και Σαμαρά», τόνισε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο πολιτικών συνεργασιών, ο κ. Βελόπουλος δήλωσε κατηγορηματικά: «Δεν τους εμπιστεύομαι και, όσο αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης υφίσταται, δεν μπορώ να συνεργαστώ με κανέναν από αυτούς».
Δείτε το σχετικό βίντεο από το Action24:
