06/05/2026

Μονακό: Ο Ντιαλό εκτός της σειράς με τον Ολυμπιακό, αβεβαιότητα για Τάις, σίγουρη απουσία Μίροτιτς (Βίντεο)

Ο βοηθός της Μονακό , Σέρτζι Γκλαντίρ, γνωστοποιήσε σε δηλώσεις του πως ο Άλφα Ντιαλό θα παραμείνει εκτός από την σειρά με τον Ολυμπιακό και θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες των playoffs της Euroleague , όπως και ο Νίκολα Μίροτιτς που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στην σειρά. Ερωτηματικό για τους Μονεγάσκους παραμένει ο Ντάνιελ Τάις.

Ο βοηθός του προπονητή της Μονακό, Σέρτζι Γκλαντίρ, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ότι ο Άλφα Ντιαλό θα απουσιάσει από τη σειρά των playoffs της Euroleague εναντίον του Ολυμπιακού. Μαζί του, εκτός για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα, θα είναι και ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε κανέναν αγώνα της σειράς. Για τον Ντάνιελ Τάις, η κατάσταση παραμένει αβέβαιη.

Διαβάστε: NBA playoffs: Τα συναρπαστικά Game 7 έβγαλαν νικητές Καβαλίερς και Πίστονς (Βίντεο)

Ο Άλφα Ντιαλό χάνει το υπόλοιπο της σειράς μεταξύ Μονακό και Ολυμπιακού

Ο Σέρτζι Γκλαντίρ, συνεργάτης του προπονητή Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι, κατέστησε σαφές ότι ο Άλφα Ντιαλό δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της αναμέτρησης Μονακό – Ολυμπιακός, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι της απουσίας του. “Ο Άλφα Ντιαλό θα λείψει για τις επόμενες εβδομάδες, δεν γνωρίζω ακριβώς για πόσο καιρό. Όσον αφορά τον Ντάνιελ Τάις, αναμένουμε μια νέα ιατρική γνωμάτευση για να δούμε αν μπορεί να αγωνιστεί την Τρίτη. Και ο Μίροτιτς θα λείψει επίσης για αρκετές εβδομάδες. Τον Μπεγκαρίν, θα τον έχουμε πάλι στη διάθεσή μας την Τρίτη για την Ευρωλίγκα. Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την κατάληψη της πρώτης θέσης, που ήταν ο κύριος στόχος της ομάδας”.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν από τους λίγους παίκτες της Μονακό που δημιούργησαν προβλήματα στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων αγώνων των playoffs.

Μονακό: Αμφίβολος ο Τάις που παρακολούθησε τένις στην Μαδρίτη

Ο Ντάνιελ Τάις, ο οποίος τραυματίστηκε στον δεύτερο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, παρακολούθησε αγώνα τένις στον τελικό του τουρνουά της Μαδρίτης, υποστηρίζοντας τον συμπατριώτη και φίλο του, Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Η συμμετοχή του στον τρίτο αγώνα της σειράς παραμένει άγνωστη, ενώ για τον Νίκολα Μίροτιτς είναι βέβαιο ότι δεν θα αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι.