23/05/2026

Κατερίνη: Άνδρας υποθέτει πως έπεσε θύμα ληστείας 26.000 ευρώ, αλλά η αστυνομική έρευνα αποκαλύπτει ψευδή καταγγελία

Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα για ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση σχημάτισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας είχε καταγγείλει ότι το βράδυ της 17ης Μαΐου 2026 δύο άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τον περίμεναν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Όπως είχε

Συγκλονιστική Εξέλιξη στην Πάτρα: Εφορος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι συνταξιούχου γυναικολόγου – Εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Κατερίνη: Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο εν λόγω άνδρας είχε καταγγείλει ότι το βράδυ της 17ης Μαΐου 2026, δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τον περίμεναν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Σύμφωνα με την αρχική του αναφορά, οι δράστες τον τραυμάτισαν με ένα ξύλινο αντικείμενο και, με την απειλή όπλου, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 26.000 ευρώ.

Ωστόσο, η επακόλουθη αστυνομική έρευνα αποκάλυψε ότι ο καταγγέλλων είχε δηλώσει ψευδώς πως έπεσε θύμα ληστείας.

Σε βάρος του άνδρα, σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία, η οποία πρόκειται να υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.