10/07/2026

«50 Αποχρώσεις του Rock»: Ευρυδίκη και Θοδωρής Μαραντίνης Ενώνουν Δυνάμεις στο Κηποθέατρο Παπάγου

Το 32ο Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού υποδέχεται την Ευρυδίκη και το Θοδωρή Μαραντίνη με τις «50 Αποχρώσεις του Rock» σε μια συνεργασία – έκπληξη στο καταπράσινο Κηποθέατρο Παπάγου την Τρίτη 14 Ιουλίου 2026 στις 21.00, μετά την sold out εμφάνισή τους στην Ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη. Το καλοκαίρι με την Ευρυδίκη & τον Θοδωρή

«50 Αποχρώσεις του Rock»: Ευρυδίκη και Θοδωρής Μαραντίνης Ενώνουν Δυνάμεις στο Κηποθέατρο Παπάγου

Το 32ο Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού έχει την τιμή να αποδεχτεί την Ευρυδίκη και τον Θοδωρή Μαραντίνη σε μια εκρηκτική συνεργασία-έκπληξη, με τίτλο «50 Αποχρώσεις του Rock». Η παράσταση θα λάβει χώρα στο καταπράσινο σκηνικό του Κηποθεάτρου Παπάγου, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2026, στις 21:00, μετά την επιτυχημένη και sold out εμφάνισή τους στην Ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη. Το καλοκαίρι αποκτά έναν μοναδικό ήχο με την Ευρυδίκη και τον Θοδωρή: έναν ήχο δυνατό, απρόβλεπτο και απόλυτα rock!

Η Ευρυδίκη και ο Θοδωρής Μαραντίνης συναντιούνται αυτό το καλοκαίρι σε μία μουσική σύμπραξη που υπόσχεται να συνεπάρει το κοινό και να γίνει το απόλυτο talk of the season. Δύο καλλιτέχνες με δυναμική σκηνική παρουσία και κοινή αγάπη για τις ζωντανές εμφανίσεις και το rock συναίσθημα, ενώνουν τις φωνές και την ενέργειά τους σε ένα show γεμάτο εκπλήξεις, ένταση και αυθεντικότητα.

Οι «50 Αποχρώσεις του Rock» αποτελούν μια εκρηκτική μουσική εμπειρία που ταξιδεύει από τη δεκαετία του ’60 έως σήμερα, μέσα από θρυλικές rock επιτυχίες του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, καθώς και τα αγαπημένα τραγούδια που σημάδεψαν τη διαδρομή της Ευρυδίκης και του Θοδωρή Μαραντίνη. Ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο με ρυθμό, δυνατές στιγμές και εμβληματικά τραγούδια που αποκτούν νέα πνοή πάνω στη σκηνή.

Με αδιαμφισβήτητη χημεία, δυναμικά ντουέτα και μια μπάντα που ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη, η Ευρυδίκη και ο Θοδωρής Μαραντίνης μετατρέπουν κάθε εμφάνιση σε μία μεγάλη γιορτή. Φώτα, ένταση, συναίσθημα, ηλεκτρικές κιθάρες και η αδρεναλίνη του live συνδυάζονται σε ένα καλοκαιρινό show που δεν ακολουθεί κανόνες, αλλά τους δημιουργεί. Διότι το rock δεν είναι απλώς μουσική, είναι ένας τρόπος έκφρασης πάνω στη σκηνή.

ΕΥΡΙΔΙΚΗ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ
50 Αποχρώσεις του ROCK
Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Τρίτη 14 Ιουλίου 2026

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Α Ζώνη: 18€
Β Ζώνη: 15€
Γ Ζώνη: 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
– online: www.ticketservices.gr
– τηλεφωνικά: 2107234567
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα