Ο Ρουβίκωνας έξω από το Προεδρικό μέγαρο για την υπόθεση της 12χρονης

Είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε «κάτω τα χέρια από την 12χρονη»
Μέλη του Ρουβίκωνα συγκεντρώθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στην Ηρώδου Αττικού και σήκωσαν πανό για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.
Συγκεκριμένα τα μέλη του Ρουβίκωνα που βρέθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στην Ηρώδου Αττικού σήκωσαν πανό που έγραφε «κράτος μαφιόζοι παιδοβιαστές, κάτω τα χέρια από την 12χρονη»
Σε ανάρτησή τους τα μέλη της αναρχικής ομάδας σημειώνουν πως η ανήλικη θα έπρεπε να προστατεύεται ως μάρτυρας.
“Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι η 12χρονη από τον Κολωνό και η οικογένειά της έχουν αφεθεί στο έλεος της τύχης τους, ενώ η ίδια βρίσκεται υπό ένα καθεστώς διαρκούς απειλής, δεχόμενη ακόμα και μαφιόζικες επιθέσεις με μαχαίρια στο σπίτι της. Και μην απορεί κανείς γιατί μπορεί κάποια κέντρα εξουσίας και κυκλώματα να στρέφονται ενάντια σε ένα κορίτσι 12 χρονών. Μην έχουμε αυταπάτες για το πόσο αδίστακτοι είναι” αναφέρουν μεταξύ άλλων.
Η Αστυνομία που βρισκόταν στο σημείο προχώρησε σε 13 προσαγωγές.