«Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Επικίνδυνες Ναρκωτικές Ουσίες Απειλούν τη Νεολαία – Καίριες Πληροφορίες για Γονείς και Εκπαιδευτικούς!»

Τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19, 24 και 31 ετών συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κοντά σε σχολείο στον Άγιο Παντελεήμονα.
Στελέχη της Υπηρεσίας Ασφαλείας συνεργάστηκαν με την ομάδα ΔΙΑΣ για να εντοπίσουν τρεις άνδρες, οι οποίοι φαινόταν να έχουν ύποπτη συμπεριφορά κοντά σε ένα σχολικό συγκρότημα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου τους,βρέθηκαν συνολικά 89 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης με συνολικό βάρος περίπου 116 γραμμάρια.Οι συλληφθέντες παρακολουθούσαν τις δραστηριότητες γύρω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα από την ταράτσα ενός κτιρίου. Επιπλέον, κατά τις έρευνες στα σπίτια τους αλλά και στη στέγη του κτιρίου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επιπλέον 50 δισκία ecstasy, μια ψηφιακή ζυγαριά και το ποσό των 420 ευρώ σε μετρητά. Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.