Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος εγκαταλειμμένο στο μπαλκόνι – Οι αποκαλύψεις των γονιών!
Μπροστά σε μία πρωτοφανή εικόνα βρέθηκαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη , όταν -ενώ ήταν σε περιπολία- άκουσαν ένα μωρό να κλαίει. Σύμφωνα με το voria.gr , όπως αποδείχθηκε, το μωρό βρισκόταν στο μπαλκόνι μέσα σε καρότσι, ενώ οι γονείς είχαν κλείσει τις μπαλκονόπορτες και κοιμόντουσαν μαζί με τα άλλα τρία παιδιά τους. Πιο αναλυτικά, ενώ πραγματοποιούσαν

Αστυνομικοί ανακαλύπτουν μωρό μόνο του σε μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
Μια απροσδόκητη κατάσταση αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στη Θεσσαλονίκη, όταν άκουσαν το κλάμα ενός βρέφους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το voria.gr, το μικρό παιδί βρισκόταν σε καρότσι στο μπαλκόνι, ενώ οι γονείς του είχαν κλείσει τις πόρτες και κοιμόντουσαν μαζί με τα υπόλοιπα τρία παιδιά τους.
Ειδικότερα,οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα 11 μηνών βρέφος να κλαίει μέσα στο καρότσι που ήταν εγκαταλελειμμένο σε μπαλκόνι διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο.Παράλληλα, διαπίστωσαν ότι οι γονείς και τα άλλα τρία παιδιά τους βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού με τις πόρτες κλειστές.
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 36χρονου πατέρα και της 35χρονης μητέρας, υπηκόων Βουλγαρίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Υπηρεσία Δίωξης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου για το αδίκημα της Έκθεσης. Οι γονείς φέρονται να δήλωσαν ότι άφησαν το παιδί έξω για να δροσιστεί.