20/06/2025

«Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε κομμωτήριο – Τι συνέβη»

   Να κάψει κομμωτήριο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης κατηγορείται ότι επιχείρησε ένας 22χρονος, όταν, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, μαζί με συνεργό του, πέταξαν δύο αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, τύπου μολότοφ, στο εσωτερικό του καταστήματος που όμως δεν εξερράγησαν.    Η έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου οδήγησε στη σύλληψη του 22χρονμου, υπηκόου

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν μολότοφ σε κομμωτήριο

Απόπειρα Εμπρησμού Κομμωτηρίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Ένας 22χρονος κατηγορείται ότι επιχείρησε να προκαλέσει φωτιά σε κομμωτήριο στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, μαζί με έναν συνεργό του, έριξαν δύο αυτο-made εμπρηστικούς μηχανισμούς τύπου μολότοφ στο εσωτερικό του καταστήματος, οι οποίοι όμως δεν εξερράγησαν.

Η έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου οδήγησε στη σύλληψη του 22χρονου Αλβανού. Τα κίνητρα πίσω από αυτή την πράξη φαίνεται να σχετίζονται με προσωπικές διαφορές που είχε με τον ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και υποδήματα που φορούσε κατά την τέλεση της πράξης. Επιπλέον, εντοπίστηκε ένα σφυρί το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για τη θραύση της τζαμαρίας της επιχείρησης από όπου οι δράστες πέταξαν τις μολότοφ. Βρέθηκαν επίσης κομμάτια πανιού που προορίζονταν για την κατασκευή των αυτοσχέδιων μηχανισμών, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σε βάρος του 22χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα εμπρησμού και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών.