25/06/2025

Νεκρή 8χρονη που βιάστηκε από 16 συγγενείς της

AP_19133381181806-696x392

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή στην Ινδία, σχετικά με ένα κορίτσι οκτώ χρονών, το οποίο έφυγε από τη ζωή, ενώ προηγουμένως είχε βιαστεί από 16 άντρες, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και συγγενικά της πρόσωπα, μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Το άτυχο κορίτσι πέθανε στην εντατική νοσοκομείου στην πόλη Τσενάι, όπου είχε διακομιστεί με πόνους στο στομάχι, ενώ είχε λιποθυμήσει στο μπάνιο του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, η μικρή εντοπίστηκε αναίσθητη από τους γονείς της, που υποχρεώθηκαν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο μπάνιο. Την τραγική ιστορία αποκάλυψε η ίδια στους γονείς της, μέσα στο νοσοκομείο και πριν πέσει σε κώμα.
Οι 16 κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί και παραμένουν υπό κράτηση.

Η συγκεκριμένη υπόθεση εμφανίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι όταν η μαμά της είπε στην αστυνομία ότι μέχρι και 16 άνδρες, που «όλοι σχετίζονταν με το κορίτσι» το βίαζαν από το 2017.

Η 10χρονη αδελφή της είχε επίσης πέσει θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Το 2018 η Κυβέρνηση είχε ανακοινώσει την θανατική ποινή σε όσους βιάζουν παιδιά και μάλιστα την έχει εφαρμόσει στα δυο μοναδικά περιστατικά που είχαν συμβεί έκτοτε.