«Μητσοτάκης: Τέλος στην προσωπική διαφορά μέσα σε 2 χρόνια – Δεσμεύσεις για στήριξη της ελληνικής οικογένειας»
Στο Μαρκόπουλο βρέθηκε σήμερα (6/12) ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου είχε συναντήσεις με τοπικά στελέχη και φορείς της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους συνταξιούχους που τα χρόνια των μνημονίων υπέστησαν πολλές μειώσεις στις αποδοχές τους δηλώνοντας ότι «εντός των επόμενων δύο ετών τελειώνει η προσωπική διαφορά». Μιλώντας για την ελληνική
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Μαρκόπουλο
Σήμερα (6/12), ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός της χώρας, βρέθηκε στο Μαρκόπουλο όπου είχε σειρά συναντήσεων με στελέχη και εκπροσώπους των τοπικών οργανώσεων του κόμματος. Κατά τη διάρκεια των ομιλιών του, αναφέρθηκε στους συνταξιούχους οι οποίοι υπήρξαν θύματα πολλών μειώσεων κατά την περίοδο των μνημονίων. Επισήμανε ότι «εντός των επόμενων δύο ετών τελειώνει η προσωπική διαφορά».
Aναφερόμενος στην ελληνική οικογένεια,τόνισε τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη στήριξή της. «Η οικογένεια είναι για εμάς στη Νέα Δημοκρατία το θεμέλιο της κοινωνίας», υπογράμμισε και πρόσθεσε πως «για πρώτη φορά μειώνουμε σημαντικά τους φόρους ανάλογα με τον αριθμό παιδιών σε κάθε οικογένεια, προσφέροντας πραγματική στήριξη». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όχι απλώς με λόγια αλλά με πράξεις».
Σχετικά με τους νέους, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε ένα καινοτόμο μέτρο που έχει ήδη αναγγελθεί για την φορολογική ελάφρυνση τους: «Καταργούμε τον φόρο εισοδήματος για όλους τους νέους κάτω από 25 ετών, ξεκινώντας από 1/1/2026».
