24/02/2026

«Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τον θρυλικό Τζον Ρόμπερτσον με ιδιαίτερη εκδήλωση»

Ο θρυλικός Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής Τζον Ρόμπερτσον, εμβληματική φιγούρα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ , έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία του συλλόγου. Σε ένδειξη τιμής και για να διατηρηθεί η μνήμη του αιώνια, ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης , ανακοίνωσε τη μετονομασία της κερκίδας Bridgford σε «John Robertson Stand». Διαβάστε: Πένθος στη

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα τιμήσει τη μνήμη του θρυλικού Τζον Ρόμπερτσον

Έφυγε ο θρυλικός Τζον Ρόμπερτσον: Μια αναδρομή στην κληρονομιά του

Ο εμβληματικός Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής Τζον Ρόμπερτσον, μια ανεξίτηλη προσωπικότητα της Νότιγχαμ Φόρεστ, άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας πίσω του ένα πλούσιο αποτύπωμα στην ιστορία του συλλόγου. Σε μια κίνηση τιμής και για να διασφαλιστεί η αθανασία της μνήμης του, ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε την αλλαγή της ονομασίας της κερκίδας Bridgford σε «kerkida John Robertson».

Ο Ρόμπερτσον υπηρέτησε τη Νότιγχαμ για 14 χρόνια, διακριθείς με τη μοναδική τεχνική του και την αξιοσημείωτη αφοσίωσή του στο άθλημα.Οι φιλοξενούμενοι της ομάδας τον θεωρούσαν ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που πέρασε ποτέ από το σύλλογο, γεγονός που δικαιολογεί αυτήν την τιμητική προσφορά.

Μιλώντας για τον Τζον Ρόμπερτσον,ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: “Η κληρονομιά του και ο μεγάλος μας ήρωας να μείνουν για πάντα στη μνήμη μας”. Ειδικότερα ανέφερε: «Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη θλίψη για όλους τους φίλους της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ενωνόμαστε στην απώλεια ενός πραγματικού θρύλου αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Εκφράζω τις πιο θερμές μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους όσους τον είχαν κοντά τους.»

«Σήμερα ζήτησα από το Διοικητικό Συμβούλιο να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε η κερκίδα Bridgford να πάρει το όνομα “Κερκίδα John Robertson” προς τιμήν αυτού και κατ’ επέκταση στις ανεκτίμητες προσφορές που έχει δώσει στον σύλλογό μας», συμπλήρωσε ο πρόεδρος.

John Robertson Tribute