Νέα Φιλαδέλφεια: Συλλήψεις πριν το ΑΕΚ-Ράγιο Βαγιεκάνο για κατοχή ναρκωτικών και πυροτεχνημάτων
Στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕΚ-Ράγιο Βαγιεκάνο την Πέμπτη 16-7-2026 στο γήπεδο «OPAP ARENA» στη Ν. Φιλαδέλφεια, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πρόληψη της αθλητικής βίας, κατά τους οποίους συνελήφθησαν 4 άτομα, ηλικίας 27, 28, 30 και 55 ετών. Από την Υποδιεύθυνση
Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και της Ράγιο Βαγιεκάνο, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16-7-2026 στο γήπεδο «OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι αστυνομικές δυνάμεις που είχαν διατεθεί για την ομαλή διεξαγωγή του και την πρόληψη της αθλητικής βίας, προχώρησαν σε εντατικούς ελέγχους. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας 27, 28, 30 και 55 ετών.
Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α. και το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α., σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος των συλληφθέντων. Οι κατηγορίες αφορούν, κατά περίπτωση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους.
Συγκεκριμένα, κατά τους σωματικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν έξω από τις πύλες του γηπέδου, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, εντοπίστηκαν τα εξής:
- Ο 28χρονος κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης.
- Ο 27χρονος και ο 30χρονος κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης.
- Στην κατοχή του 55χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε καπνογόνο ναυτικής χρήσης.
Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για περαιτέρω ενέργειες.
