Εξαφάνιση στα Σπάτα: Αναζητείται ο 39χρονος Γρηγόριος Βαρυπατάκης – Ενεργοποιήθηκε η κινητοποίηση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στα Σπάτα Αττικής, όπου στις 7 Νοεμβρίου 2026 χάθηκαν τα ίχνη του 39χρονου Γρηγόριου Βαρυπατάκη.
Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας λάβει την ειδοποίηση σήμερα 7/11/2026, προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του εξαφανισθέντος, κατόπιν έκκλησης της οικογένειάς του. Υπάρχουν ενδείξεις που προκαλούν ανησυχία για την ασφάλεια και την ζωή του.
Ο κ. Βαρυπατάκης περιγράφεται ως άνδρας ύψους 1.90 μέτρων, με αδύνατη σωματική διάπλαση. Έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Η περιγραφή των ρούχων που φορούσε κατά την εξαφάνισή του παραμένει άγνωστη.
Οποιοσδήποτε διαθέτει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εξαφάνιση, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα και όλο το 24ωρο με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017». Εναλλακτικά, μπορεί να απευθυνθεί σε οποιοδήποτε Αστυνομικό Τμήμα της χώρας ή να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Missing Alert app, η οποία παρέχει συνεχή ενημέρωση για την υπόθεση.
