18/09/2026

Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ – Το καλωσόρισμα του Νίκου Ανδρουλάκη και η υπόσχεση για πολιτική αλλαγή

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης - Ανδρουλάκης: «Χαίρομαι που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την πολιτική αλλαγή»

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, και του βουλευτή Αλέξανδρου Αυλωνίτη, στο γραφείο του κ. Ανδρουλάκη στη Βουλή.

Ο κ. Αυλωνίτης εντάσσεται πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Ανδρουλάκης, καλωσορίζοντας τον Αλέξανδρο Αυλωνίτη στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε: “Χαίρομαι που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την πολιτική αλλαγή”, αναγνωρίζοντας παράλληλα στον κ. Αυλωνίτη «έναν Βουλευτή με έντονη παρουσία και κοινοβουλευτικό έργο».