«Συγκίνηση και Αποχαιρετισμός: Η Τελευταία Πράξη για τον Ντιόγκο Ζότα της Λίβερπουλ»
Σε ηλικία μόλις 28 ετών, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα σε δρόμο της Ισπανίας άφησε την τελευταία του πνοή ο Ντιόγκο Ζότα . Αύριο Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025, θα γίνει η κηδεία του στην Πορτογαλία. Διαβάστε: Ντιόγκο Ζότα: Οπαδός της αντίπαλης “Έβερτον” άφησε λουλούδια στον “άσο” της Λίβερπουλ – Μπλε και κόκκινοι αφήνουν στην άκρη τις

Θλίψη για τον Ντιόγκο Ζότα
Ο Ντιόγκο Ζότα, μόλις 28 ετών, έχασε τη ζωή του σε ένα σοβαρό τροχαίο στην Ισπανία. Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025, στην Πορτογαλία.
Όπως αναφέρει η daily Mail, η κηδεία του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του Αντρέ, ο οποίος ήταν επίσης παρών στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της μοιραίας σύγκρουσης, θα διεξαχθεί στο Σάο Κόσμε κοντά στο Πόρτο στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι οι δύο άνδρες είχαν πρόσφατα γιορτάσει την ευτυχία ενός γάμου στην ίδια περιοχή μόλις δέκα ημέρες νωρίτερα. Ο γάμος αυτός ανήκε στον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ και σύντροφό του Ρούτε Καρντόσο, μητέρα των τριών παιδιών τους.