13/09/2026

Σοκαριστική αντίδραση της Αρίνα Σαμπαλένκα μετά την ήττα στον τελικό του US Open: Διέλυσε τη ρακέτα της (Βίντεο)

Έξαλλη ο Σαμπαλένκα: Έκανε κομμάτια την ρακέτα της μετά την ήττα από την Ριμπάκινα στο US Open (Βίντεο)

Η Αρίνα Σαμπαλένκα έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το US Open, καθώς ηττήθηκε στον συναρπαστικό τελικό από την Έλενα Ριμπάκινα με 2-1 σετ. Η απογοήτευσή της μετά τον αγώνα ήταν εμφανής, με την Λευκορωσίδα τενίστρια να εκφράζει την οργή της με έναν εκρηκτικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης: US Open: Θρίαμβος για την Ριμπάκινα σε έναν τελικό-θρίλερ – Ξέσπασε και τα έβαλε με τον cameraman η Σαμπαλένκα (Βίντεο)

Η Σαμπαλένκα, φανερά αναστατωμένη με το αποτέλεσμα, δεν δίστασε να δείξει την απογοήτευσή της στις κάμερες, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικός ήταν για εκείνη αυτός ο τίτλος. Αμέσως μετά την ήττα, μόλις κάθισε στον πάγκο, άρπαξε τη ρακέτα της και άρχισε να την χτυπάει μανιωδώς στο έδαφος, μέχρι που την κατέστρεψε ολοσχερώς.

Aryna Sabalenka with another racquet break after a Grand Slam final narrow defeat.

🎥 @TWDTV1 #usopen pic.twitter.com/8Rlc4WBMxK

— Andrew Jerell Jones, Luke 1:37 (BlueSky too now) (@sluggahjells) September 12, 2026

Σαμπαλένκα: “Δεν ήθελα να κρατήσω μέσα μου τον θυμό μου”

Στην ομιλία της μετά την απονομή, η Σαμπαλένκα αναφέρθηκε στο περιστατικό, εξηγώντας ότι η διαχείριση των συναισθημάτων της ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Τόνισε ότι επέλεξε να εκτονώσει όλο τον θυμό της εκείνη τη στιγμή, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση με πιο καθαρό μυαλό στη συνέχεια.

«Είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου όταν χάνεις έναν τελικό Grand Slam και κυνηγάς το τρίτο συνεχόμενο», δήλωσε, εξηγώντας ότι προτίμησε να εκτονώσει την ένταση και την απογοήτευσή της άμεσα.

Aryna Sabalenka emotional in her speech after her loss to Elena Rybakina in the U.S. Open final

“That’s the last thing I want to do right now is give a speech, but I’ll try my very best.”

💔💔💔

“Obviously I’m disappointed but I want to congratulate Elena on an incredible year… pic.twitter.com/CRzzFlbsNr

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) September 12, 2026

Όπως ανέφερε, φοβόταν ότι αν κρατούσε τον θυμό της μέσα της, δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί μελλοντικά όσα ένιωθε.

«Ήθελα απλώς να αφήσω όλη αυτή την επιθετικότητα και την απογοήτευση να βγει προς τα έξω», συμπλήρωσε.