Τηλεφωνική Επικοινωνία του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο Ομόλογό του: Εστίαση σε Διμερή Θέματα και Περιφερειακές Εξελίξεις
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπάντρ Αμπντελατί, είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης. Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν διμερή ζητήματα και περιφερειακές εξελίξεις λόγω της κρίσης στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της Γάζας και του Λιβάνου.
Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπάντρ Αμπντελατί. Κατά τη συνομιλία τους, οι δύο υπουργοί εστίασαν σε διμερή ζητήματα και σε τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις, ιδιαίτερα υπό το φως της κρίσης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στη Γάζα και στον Λίβανο.
