Kalami Festival 2026: Η Μαγεία της Νάξου με Σκιαδαρέσες, aggelina και Billie Kark
Το KALAMI FESTIVAL μας καλεί για ακόμη μια χρονιά στην πιο καλοκαιρινή και ταξιδιάρικη φεστιβαλική εμπειρία! Στις 5 Αυγούστου 2026, για μία μόνο ημέρα, ήλιος, θάλασσα, αμμουδιά, γίνονται ένα στη μαγευτική τοποθεσία της Μικρής Βίγλας στη Νάξο, ανάμεσα στους καλαμιώνες! Εκεί, στήνεται και φέτος το ιδανικό σκηνικό για τη δική μας μουσική γιορτή. Η μοναδική
Το KALAMI FESTIVAL επιστρέφει δυναμικά, προσκαλώντας μας στην απόλυτη καλοκαιρινή και ταξιδιάρικη φεστιβαλική εμπειρία! Την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026, για μια μοναδική ημέρα, ο ήλιος, η θάλασσα και η άμμος θα συναντηθούν στην εκπληκτική τοποθεσία της Μικρής Βίγλας στη Νάξο, ανάμεσα στους επιβλητικούς καλαμιώνες. Εκεί, θα στηθεί και φέτος το ιδανικό σκηνικό για τη δική μας, ανεπανάληπτη μουσική γιορτή.
Η αυθεντική ενέργεια των Κυκλάδων, ανέμελη καλοκαιρινή διάθεση και η βαθιά αγάπη για τη μουσική, φέρνουν φέτος στο KALAMI FESTIVAL τις Σκιαδαρέσες, την aggelina και την Billie Kark, σε μια βραδιά κάτω από τα αστέρια και δίπλα στο κύμα.
Ανανεώσαμε το ραντεβού μας με τις μοναδικές Σκιαδαρέσες για τις 5 Αυγούστου! Αν δεν τις έχετε απολαύσει ποτέ ζωντανά, αυτή είναι η ευκαιρία σας! Αν τις έχετε ήδη δει, ελάτε ξανά! Θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε, θα ξεπεράσουμε κάθε «summertime sadness», θα απολαύσουμε το κάθε ποτό και θα βουτήξουμε στην ατμόσφαιρα, όλα αυτά σε ένα μαγικό συναυλιακό βράδυ. Αν σας αρέσουν τα συναισθηματικά roller coaster, ελάτε, ξαναελάτε ή απλώς απολαύστε τη διαδρομή.
Η aggelina κοσμεί το δεύτερο όνομα του φετινού all female line up, φτάνοντας EXALI με ένα ολόφρεσκο EP, έτοιμη να μας μεταφέρει όσα δεν πρόλαβε να μας πει πέρσι. Με ιδιαίτερη αγάπη στο παιχνίδι των λέξεων, δημιουργεί καυστικό, σαρκαστικό αλλά και βαθιά προσωπικό στίχο, προσφέροντας ζεστό αναλογικό ήχο και ζωηρή ενέργεια στη σκηνή.
Το line up ολοκληρώνεται με την Billie Kark, η οποία θα φέρει το δικό της, ξεχωριστό μουσικό σύμπαν στη σκηνή του Kalami Festival, εγκαινιάζοντας τη φετινή διοργάνωση. Από την ηλεκτρονική μουσική μέχρι την παράδοση, το ύφος της είναι απρόσμενο, ασυνήθιστο και ιδανικό για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά του Αυγούστου.
Σας περιμένουμε, στις 5 Αυγούστου, στο νησί, να γιορτάσουμε μαζί για ένα βράδυ και να ξαπλώσουμε ξεκούραστοι κάτω από τα άστρα! Ραντεβού στο Καλάμι!
INFO
KALAMI FESTIVAL
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΝΑΞΟΣ
ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ
AGGELINA
BILLIE KARK
Παραγωγή: ApolloMuse Productions
Επιμέλεια ήχου: Κωνσταντίνος Χαϊκάλης
Επιμέλεια φωτισμού: Γιώργος Κασσάκος
Μικρή Βίγλα Νάξος
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων:
Early Birds: 10€
Γενική προπώληση: 18€
Προπώληση: more.com
